Известие

Collapse
No announcement yet.

Тропане отпрд в ляво неясно от какво

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тропане отпрд в ляво неясно от какво

Проблемът ми е следния:при преминаване през дупка се чува н силно тропане,наподобяващо удар на метал в метал,по време на движение също се чува тропане,но по слабо.При потегляне звука наподобява на припукване около 2-3 пъти.При натисане на педала на спирачката пак се чува сблъсък на метал в метал,същото се получава и при подаване на гс и отнемане.Звукът го чувам от ляво.Нсачите са на около 1000 км и са здрави,биалетките са чисто нови,накрайници на рейката са нови,амортисьорите също.Смених тампона на двг който е пред водача и няма разлика,последва и тампона на скоростите и нямаше ефект.Насочил съм се към вътрешното каре но моля и за вашето мнение по въпроса

колега виш тампоните на носачите те са два.ако е биалетка тч тропа само при минаване през дупка

Comment

ами носачите са на 2-3 месеца и ги гледах здрави са

Comment

Колега ако тропането утихва при натискане на спирачката значи проблема ти е в спирачния апарат а ако не утихва,щом си гледал тампоните на носача...нямам идея какво може да е
        ALFA ROMEO 155 1.9TD,90HP(1996)...FIAT PUNTO 1.8,131HP(2000)

Comment

Освен ходовата част : хлабава джанта, свирки и други чаркове, захванати около бронята!
          Както го описваш, аз залагал на каре или по-скоро на лагер на главината.
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

при всяко натискане на спирачката тропа силно,проверих апаратите но са стегнати,джантите също са стегнати а самата гума няма луфтове в никаква посока

Comment

Провери тампоните на макферсона.

Comment

Working...
              X